loader image

THE STORY OF PAKHUIS 1920

When dreams meet the mind⭐

Laat ik me even voorstellen! Ik ben Rebecca Goossens. Het is altijd al een droom geweest om voor mijzelf te beginnen. Ik kom uit Etten-Leur en dit mooie dorp met een goed centrum kon, naar mijn mening, wel een hippe boetiek gebruiken voor zowel heren als dames. Samen met mijn vriend Niels besloten we in januari 2014 om de uitdaging aan te gaan 

We gingen op zoek naar een geschikt pand en we vonden een oud huisje uit 1920 waar heel veel aan moest gebeuren. Als je een stukje naar beneden gaat, dan zie je foto’s van voor, tijdens en na de verbouwing. Tijdens de voorbereiding hebben we zorgvuldig ons merkenpakket uitgezocht op modebeurzen in Berlijn, Amsterdam en Utrecht. Zo kon ook de inkoop gaan beginnen.

Ondertussen werd er hard gewerkt aan het pand en werden alle benodigde voorbereidingen getroffen. Na een maandenlange voorbereiding konden we in september 2014 de deuren openen! Wat we erg belangrijk vinden is dat service voorop staat. Als je aan mij vraagt hoe ik Pakhuis moet omschrijven in drie woorden:

*
Servicegericht
Eerlijk
Uniek
*

Als je op zoek bent naar een leuke outfit, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag en zijn je personal shopper.
Jij bent als klant tevens ons visitekaartje, dus eerlijkheid staat bij ons voorop.
Tot slot willen wij uniek zijn, omdat wij net even een andere boetiek willen zijn in ons merkenpakket, uitstraling van de winkel en personeel.

OUR COLLECTIONS

Ons merkenpakket is een mix van Deense en Nederlandse labels. Bij ons kunt u slagen voor verschillende gelegenheden.
Onze stijl is te omschrijven als Casual Chic. Wij vinden het erg tof om verschillende stijlen te mixen, waarbij onze kracht ligt om de juiste outfit te matchen naar jouw wensen en de gelegenheid. Wij horen vaak van onze klanten dat dit leuke reacties oplevert, omdat de outfit net even iets anders is!

Verder hebben wij ook een groot assortiment aan accessoires. Zoek je bijvoorbeeld iets voor een verjaardag, housewarming of voor de feestdagen dan ben je ook bij ons aan het juiste adres!
Van lekkere handzeep tot aan een mooie armband, hippe sokken of een zilver sieraad.

Als je wilt weten welke merken wij verkopen, klik op deze pagina.

JOIN OUR STORY

Wil je als eerste op de hoogte blijven van onze nieuwste producten, persoonlijke tips, trends, aanbiedingen en events? Join our story en volg ons op de social media kanalen!

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping